Reactie plaatsen

Reacties

Caslo ann
11 dagen geleden

Een echte aanrader ons Sophy,
Hoe zij u stimuleert en opvolgt echt top🥳🥳
Ze ondersteund u ook in de juiste oefeningen en ook voeding weet ook heel goed waar ze over praat🥳✅💪
Grtjs,
Anneke

Tinneke
13 dagen geleden

9 weken geleden volgde ik bij jou het "femme fitale" traject.
Eindelijk had ik de stap gezet om hierin te stappen... Want ik dacht altijd "ik heb toch geen karakter". Maar wat ben ik zo blij dat ik deze stap gezet heb. Nu denk ik vooral "waarom heb ik toch zo lang gewacht?" Op die 9 weken heb ik geen honger gehad, lekkere alternatieven ontdekt, opnieuw de goesting gevonden om extra te bewegen,... Het voelde gewoon niet aan als diëten. Het is nog nooit zo vanzelf gegaan bij mij. Ik heb kunnen blijven genieten van het leven, wat ik heel belangrijk vind! Dus af en toe eens een lekker glaasje, een restaurantbezoek, een lekkernij,... Het kan nog allemaal!
Ondertussen ben ik -6.6kg kwijt en -50cm.
Wat voel ik mij terug goed.

Merci merci merci, Sophie. Zonder jouw begeleiding, interessante live sessies en de motivatie die je ons geeft, had dit mij nooit gelukt. Ik heb zoveel geleerd bij jou.
You're the best!!!

Vrouwen die twijfelen, gewoon DOEN!
Sophie is een FANTASTICHE coach.

En ik geniet gewoon verder van het leven...

Samantha
5 maanden geleden

3 maanden geleden ben ik samen met jou het traject gestart. Van zelfvertrouwen en evenwichtig eten was absoluut geen sprake meer.
Ik ben dankzij jou niet alleen de nodige kilo's kwijt geraakt, maar jij hebt me ook opnieuw men zelfvertrouwen terug gegeven, ik heb een andere kijk op eten gekregen en me doen inzien dat je geen uren cardio hoeft te doen om kilo's en centimeters kwijt te geraken.
Ik kan zo nog een tijdje doorgaan maar ik denk dat men punt wel duidelijk is ;-)

Again, dikke dikke dikke dikke MERCI !! :-)

Ann Caslo
8 maanden geleden

Zeker een aanrader Sophysique,
Onlangs een programma van 3maand gevolgd en voel me top 💪💪
Geeft je een goede ondersteuning en begeleiding/eetplan
🥳🥳

Axana
8 maanden geleden

Zeker een aanrader! Je kan sophie altijd bereiken met vragen of twijfels, geen enkele vraag is te veel.
Het resultaat is exact wat ik had gehoopt en ben zeer tevreden met het hele traject die ik gevolgd heb. Ik kan nog steeds met al mijn vragen bij haar terecht (ook na de 12 weken opvolging) en dat is een zeer fijn en geruststellend gevoel.

Dankjewel sophie! 🫶🏽

Gwen
9 maanden geleden

Sophie als PT is een echte aanrader, sporten met Sophie is voor mij nooit een opgave, telkens weer verwelkomt ze mij met een glimlach en loodst ze mij gedurende een uur op een enthousiaste en gedreven manier door allerlei krachttrainingsoefeningen en slaagt ze er in om me telkens de lat een beetje hoger te laten leggen. Samen lachen we best wel wat af, zeker als ik in mijn onwetendheid een verkeerde positionering neem op een of ander fitnesstoestel.
Kortom sporten met Sophie is een combinatie van fun, afzienrij met de glimlach en nooit de moed laten zaken… ik neem een life time abonnement …

Veronique
een jaar geleden

Ik heb de online coaching van 3 maanden gevolgd, en ik ben er 5kg mee afgevallen. Ik ben daar zo blij mee! :-) Sophie is een hele goeie coach, ze kan je erg goed motiveren en geeft hele goeie voedingstips. Zeker een aanrader!!

Aljanabi
een jaar geleden

Hoi Sophie ik ben al 8 maanden bezig met jou en tot nu toe heb ik 18 kg afgevallen en nog altijd tevreden.
Je bent de beste 😘❤️❤️❤️

Lies Minschart
2 jaar geleden

Sophie is bereikbaar, ontzettend motiverend en weet je op een positieve manier te stimuleren om je grenzen op te zoeken. Resultaten volgen snel, je energie en plezier schieten de lucht in… dus geen enkele reden om deze stap niet te zetten!
Investeer in jezelf, Sophie maakt het alleen nóg leuker!

Irina
2 jaar geleden

Sophie,

Een dikke dankjewel voor:
- je motivatie
- de goede babbels
- je eindeloze geduld
- de opbouwende feedback
- je vertrouwen/geloof in mij
en vooral bedankt om de beste coach te zijn... 💜

Mijn leven is veranderd. Beetje bij beetje word ik een betere versie van mezelf. Mijn zelfvertrouwen groeit stilletjes aan.
Paar maand geleden begonnen met een klein hartje, maar zo blij dat ik deze stap heb durven zetten. Nog geen spijt van gehad.
Ik heb plezier gevonden in het sporten (zelf nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen).

Dus Sophie, super bedankt voor de leuke begeleiding (was soms ook echt wel afzien 😉) en motivatie. Alles was steeds duidelijk uitgelegd en bij extra vragen stond je altijd paraat.
Topper!!

Mercikes!

Groetjes, Irina

Rating: 5 sterren
2 stemmen