Reactie plaatsen

Reacties

Samantha
een maand geleden

3 maanden geleden ben ik samen met jou het traject gestart. Van zelfvertrouwen en evenwichtig eten was absoluut geen sprake meer.
Ik ben dankzij jou niet alleen de nodige kilo's kwijt geraakt, maar jij hebt me ook opnieuw men zelfvertrouwen terug gegeven, ik heb een andere kijk op eten gekregen en me doen inzien dat je geen uren cardio hoeft te doen om kilo's en centimeters kwijt te geraken.
Ik kan zo nog een tijdje doorgaan maar ik denk dat men punt wel duidelijk is ;-)

Again, dikke dikke dikke dikke MERCI !! :-)

Ann Caslo
5 maanden geleden

Zeker een aanrader Sophysique,
Onlangs een programma van 3maand gevolgd en voel me top 💪💪
Geeft je een goede ondersteuning en begeleiding/eetplan
🥳🥳

Axana
5 maanden geleden

Zeker een aanrader! Je kan sophie altijd bereiken met vragen of twijfels, geen enkele vraag is te veel.
Het resultaat is exact wat ik had gehoopt en ben zeer tevreden met het hele traject die ik gevolgd heb. Ik kan nog steeds met al mijn vragen bij haar terecht (ook na de 12 weken opvolging) en dat is een zeer fijn en geruststellend gevoel.

Dankjewel sophie! 🫶🏽

Gwen
6 maanden geleden

Sophie als PT is een echte aanrader, sporten met Sophie is voor mij nooit een opgave, telkens weer verwelkomt ze mij met een glimlach en loodst ze mij gedurende een uur op een enthousiaste en gedreven manier door allerlei krachttrainingsoefeningen en slaagt ze er in om me telkens de lat een beetje hoger te laten leggen. Samen lachen we best wel wat af, zeker als ik in mijn onwetendheid een verkeerde positionering neem op een of ander fitnesstoestel.
Kortom sporten met Sophie is een combinatie van fun, afzienrij met de glimlach en nooit de moed laten zaken… ik neem een life time abonnement …

Veronique
een jaar geleden

Ik heb de online coaching van 3 maanden gevolgd, en ik ben er 5kg mee afgevallen. Ik ben daar zo blij mee! :-) Sophie is een hele goeie coach, ze kan je erg goed motiveren en geeft hele goeie voedingstips. Zeker een aanrader!!

Aljanabi
een jaar geleden

Hoi Sophie ik ben al 8 maanden bezig met jou en tot nu toe heb ik 18 kg afgevallen en nog altijd tevreden.
Je bent de beste 😘❤️❤️❤️

Lies Minschart
een jaar geleden

Sophie is bereikbaar, ontzettend motiverend en weet je op een positieve manier te stimuleren om je grenzen op te zoeken. Resultaten volgen snel, je energie en plezier schieten de lucht in… dus geen enkele reden om deze stap niet te zetten!
Investeer in jezelf, Sophie maakt het alleen nóg leuker!

Irina
een jaar geleden

Sophie,

Een dikke dankjewel voor:
- je motivatie
- de goede babbels
- je eindeloze geduld
- de opbouwende feedback
- je vertrouwen/geloof in mij
en vooral bedankt om de beste coach te zijn... 💜

Mijn leven is veranderd. Beetje bij beetje word ik een betere versie van mezelf. Mijn zelfvertrouwen groeit stilletjes aan.
Paar maand geleden begonnen met een klein hartje, maar zo blij dat ik deze stap heb durven zetten. Nog geen spijt van gehad.
Ik heb plezier gevonden in het sporten (zelf nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen).

Dus Sophie, super bedankt voor de leuke begeleiding (was soms ook echt wel afzien 😉) en motivatie. Alles was steeds duidelijk uitgelegd en bij extra vragen stond je altijd paraat.
Topper!!

Mercikes!

Groetjes, Irina

Veronika M.
een jaar geleden

Toen ik een beslissing nam op te vermageren en sterker te worden heb ik niet lang moeten over nadenken.

Ik heb een visitekaartje gevonden van @soph.ysique in mijn favoriete sportclub @basicfit_be ❤️

Ik heb haar via Instagram gecontacteerd, dan hebben we telefonisch contact gehad, ze heeft bijna onmiddellijk haar prijzen pakketten doorgestuurd.

Ik kon in begin niet kiezen, maar toch wou ik proberen.

Na een dag of twee heb ik haar een WhatsUp berichtje gestuurd en een afspraak gemaakt.

Eerste 3-4 keer was dat echt mega zwaar en na 5de keer samen met haar te trainen voel ik me echt super, gelukkiger en sterker.

Ik moet nog op mijn voeding beginnen letten, maar Sophie motiveert me enorm. Dankzij haar begin ik in mezelf te geloven dat ik alles kan.

Thanks a lot girl!
X Veronika

Alexandra
2 jaar geleden

Door Sophie voel ik mezelf steeds een sterkere vrouw worden. Ze blijft me motiveren om mezelf uit te dagen en mijn grenzen steeds meer te pushen. Hierdoor merk ik ook dat ik de oefeningen telkens met wat meer gewicht kan uitvoeren of dat ik er nog een extra setje bij kan voegen. Ik voel me ook meer op mijn gemak in de gym omdat Sophie me steeds grondig uitlegt hoe ik de oefeningen moet doen en waar ik de toestellen kan vinden. Wat ik ook leuk vind bij Sophie is dat ze luistert naar de feedback/ vragen. Ik vroeg bijvoorbeeld om wat meer oefeningen te voorzien voor de hamstrings, triceps en abs, tegen de volgende dag kreeg ik al aangepaste trainingsschema's met de oefeningen waar ik naar vroeg.

Ik ben ook zeer tevreden met het voedingsschema. Het is geen 'quick fix' dieet, maar eigenlijk leer je hiermee hoe je gezond en gebalanceerd eet. Ik heb zelfs opgemerkt dat ik minder cravings heb voor fast food of suikers.

Ik raad Sophie dus zeker aan als PT!!!

Rating: 5 sterren
2 stemmen