Nooit meer zonder inspiratie.

Nooit meer saaie gerechten.

Nooit meer afvragen of je wel goed bezig bent...

Als dit niet als muziek in jouw oren klinkt, dan weet ik het ook niet meer!

 

Ik zeg vaak dat wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dat meestal ook is.

Maar niet in dit geval. Ik leg het even uit.

 

Sinds kort werk ik met een nieuwe voedingsapp, genaamd Vytal.

Het grote nadeel van de meeste voedingsapps is dat je zelf moet gaan loggen wat je eet volgens de waarden die nodig zijn voor het behalen van jouw doel. Dit wil zeggen dat je toch al wel een basiskennis nodig hebt van voeding en welke voedingsmiddelen nu juist veel eiwitten, of veel koolhydraten, of veel vetten bevatten.

Bovendien is alle dagen inspiratie vinden om lekkere, maar toch gezonde gerechtjes klaar te maken net de grootste struikelblok van veel mensen. Daarom wordt er vaak gegrepen naar de klassieke "rijst met kip en broccoli". Dat is natuurlijk prima, maar alle dagen dezelfde saaie dingen eten, daar wordt niemand vrolijk van.

 

ENTER VYTAL! 

Hoe werkt het : Op basis van jouw gegevens (leeftijd, geslacht, gewicht, activiteitenniveau, werk, vrijetijdsbesteding, slaap, ...) stel ik een voedingsschema op voor jou en houd daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren/eventuele allergieën/intoleranties.

Calorieën tellen is dus niet meer nodig!

Dagelijks staan er dan voorgestelde maaltijden voor je klaar in de app. Het aantal gewenste eetmomenten per dag kan jij zelf aangeven.

Het gegenereerde plan is volledig op jouw maat en volgens jouw doelen. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of je nu te veel, of juist te weinig eet, en of jij alle dagen jouw eiwitdoel behaalt.

Er staan bijna 2000 recepten in de app, volledig en duidelijk uitgelegd. Heb zin in iets anders dan voorgesteld, of heb je de nodige ingrediënten niet in huis? Met 1 druk op de knop staat er een nieuwe maaltijd klaar, ook weer volledig aangepast aan jouw waarden! Er kunnen zelfs boodschappenlijstjes gegenereerd worden.

Ook kunnen we bijvoorbeeld bepaalde voedingsmiddelen gaan uitsluiten, als je iets echt niet lust. Die zul je dan ook niet te zien krijgen in de maaltijden die jou voorgesteld worden.

 

Interesse? Snelle druk op onderstaande knop, of stuur een berichtje via IG!